Informatie

Zoals de naam al aangeeft beschikken wij zowel over een café als een zaal. Daarnaast hebben wij ook een terras aan de straat en een leuk ingericht tuinterras. Doordat Kloosterzicht aan de doorgaande weg ligt in het centrum van

Gemonde waar diverse wandel- en fietsroutes langs lopen is het ook een ideale plek om even aan te leggen voor een hapje en een drankje.

 

Wij zijn aangesloten bij www.fietsroutenetwerk.nl

Wij zijn beschikbaar als quizlocatie voor:QUIZ-tivity www.quiz-tivity.nl

Het café

In het donkerbruin ingericht café hebben wij twee biljarts staan en drie dartbanen waar u gratis gebruik van kunt maken. Op maandag, dinsdag en donderdag hebben we biljartteams binnen en op vrijdag hebben we vier dartteams die darten bij de BDC. Hierbij draaien we gezellige muziek voor jong en oud. Het is eventueel ook mogelijk om het café af te huren voor een feest.

 

Zowel binnen als buiten kunt u gerechten bestellen van onze lunch- en dinerkaart.

 

De zaal

De zaal is af te huren voor allerlei gelegenheden zoals feesten, bruiloften, groepsdiners, reünies, vergaderingen enzovoorts. Hierbij zijn verschillende arrangementen mogelijk zoals all-in feestavonden en geheel verzorgde bruiloften inclusief diner. De zaal is op vele manieren in te delen zodat er voor elke hoeveelheid personen een gezellig ingerichte zaal beschikbaar is. Hierdoor is de zaal geschikt voor circa 40 tot 250 personen.

 

Uw feest is geheel naar uw eigen wensen in te richten waarbij wij ons uiterste best zullen doen om uw feest succesvol te laten verlopen.

 

Prijzen

De prijs is geheel afhankelijk van uw wensen, hiervoor maken wij graag een passende aanbieding. Kom daarom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie over de mogelijkheden.